Kurs
Følg meg

Jeg tilbyr surdeigskurs i Bergen og omegn!
Dette skjer på kurset:
Du hører om surdeigs biologi og helsegevinst.
Du lærer om starter kultur, vedlikehold av starter og salt.
Du blir kjent med mel grovhets typer og urkorn mel.
Du lager din brød deig !
Vi steker en brød deig og smaker med godt pålegg.
Vi steker noe annet godt med surdeig og smaker
Du får en starter med hjem.
Du får oppskrifter og inspirasjon!
Du får mestringsfølelse om å lage dine egne smakfulle brød!
Jeg tar med alt av råvarene og du tar med følgende: Bakebolle, tresleiv eller slikkepott for å røre, klede, forkle, lite glass med lokk, skrivesaker og ev. digital vekt hvis du har
NYE KURS DATO i 2025
15. januar 2025, på Skjold Helsehus i Fana 18:00-21.00
19. februar 2025, hos Reindyrka i sentrum. 16.30-18.30
12. mars 2025, på Skjold Helsehus i Fana: 18:00-21:00
9. april 2025, hos Reindyrka i sentrum 16:30-18.30
Flere kommer… 🙂
Kursene holdes i den økologiske butikken Reindyrka, i Strandgaten 21, Bergen eller på Skjold Helsehus, i Sætervegen 25, 5236 Rådal.
Ta kontakt: sabine@sabinessurdeig.no
I november / desember:
Julebakst med surdeig spesial les mer på Facebook siden her. Dette får du: Oppskrift heftet
Surdeigsstarter
Julebrød deig
Smaksprøver
Koselig sosial opplevelse og deling
Håndverk og selvtillit til å bake hjemme



Ellers bestill et kurs hjemme hos meg i FANA, eller på kontoret ditt «Surdeigsbaking som team building»?
Ta kontakt: sabine@sabinessurdeig.no